Servicii

Veeda dimag

VEEDA Dimag 50 minute

Pret: 200 Lei

REZERVA

Descriere

Veeda Dimag este terapia Veeda pentru persoanele care au ca scop slăbirea. Prin urmare, Veeda Dimag este Veeda Slăbire.

Pentru a slăbi corect, se trece obligatoriu prin câteva etape. Este inutil să se urmeze diete drastice pentru un rezultat rapid. Acea persoana care se reîntoarce la alimentația veche, fără să fi rezolvat problemele de sănătate, se va întoarce la greutatea inițială, ba chiar o va depăși.

Masajul pentru slăbit Veeda Dimag face parte din Metoda Veeda și nu este doar un simplu masaj pe zonele cu depozite de grăsime, ci este o terapie completă care se va ocupa în primul rând să găsească cauza care a dus la acumularea kilogramelor în plus. De asemenea, se ocupă de alimentația corectă, de activitatea fizica, ajută mintea să se adapteze la noul stil de viață.

Slăbitul și masajul pot părea ca două elemente fără prea mare legătură, însă cercetările au descoperit faptul că un masaj complet după o sesiune de exerciții fizice te poate ajuta foarte mult în eforturile de slăbire, mai ales la regenerarea și dezvoltarea masei musculare.

Desigur că în timpul masajului se face accesează și zonele cu depozite de grăsime, dar nu doar atât. Ne folosim de acupunctura fără ace pe meridianele corpului, pe terminații nervoase și pe puncte reflexe, pentru a ajuta toate sistemele corpului să funcționeze din nou la capacitatea lor reală.

Acum, nu îți imagina că tu nu ai nimic de făcut.

Vei primi indicații în ceea ce privește alimentația, modul de gândire, de reacție și multe altele. Dacă vrei, poți să o privești ca pe un … proces 3D (trup, minte, suflet) cu scopul de a aduce corpul la greutatea normală.

Cu Veeda Dimag aducem corpul la greutatea normală, iar după terminarea terapiei și a masajului de slăbit, kilogramele în plus nu vor mai reveni. Organismul, odată învățat cu un metabolism bun, care știe să funcționeze perfect și să ardă grăsimile, se va obișnui cu acest mod de funcționare și va trăi în armonie cu mintea și sufletul.

In urma terapiei VEEDA Dimag vă crește optimismul, vă revine cheful de viață, bucuria de a trăi, bucuria de a petrece, de a te întâlni cu prietenii și bucuria de a călători.